Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bazsy01

csendes tag

válasz fabokf #95861 üzenetére

Kicsit elbizonytalanodtam, hogy mit értünk Launcher alatt. Én a kezdőképernyőt cseréltem le (mert a 6x4-es rács csak fekvő nézetben használható) egy Nova-ra.
    Egy vanilla Android-on a launcher-nek nem sok köze van ahhoz, hogy milyen alkalmazást tudsz telepíteni, az csak megjeleníti őket. Ha Xiaomi-nál ez beleszólt a telepítésbe, ahhoz csak gratulálni tudok nekik.

Play-en kívüli appokat használók párat: semmi gondot nem okozott Fdroid-ot majd onnan pár appot telepíteni. És egy különálló APK-t is sikerült telepíteni Huawei eszközhöz, csak jogosultságot kér előtte.

Ahogy említetted, hogy 9 éve vándorol még egy dolog jutott eszembe: régebbi, nem frissített appokkal akkor lehet gond, ha csak 32 bit-esek, mert a legújabb mobil SoC-k már CSAK 64 bitet támogatnak, gondolom ilyen az 8 gen 3 is.

• bazsy01

csendes tag

válasz Tsebacsi #95836 üzenetére

Úgy látom más válasz nem érkezett még, így Legion Gen 3 tulajként tudok véleményt írni:
    Olcsó kínai kis tabletről (Dogee T20mini) váltottam a jobb minőség reményében és ezt be is váltotta, de az ár/érték aránya biztosan gyengébb.
    + az IPS képernyő felbontása jó, színei természetesek
    + gyors hardver és a OS sem akadozik, 4k videók sem akadnak
    + használható sztereó hangszóró (basszus nem sok van, de tiszta)
    + hasznos tartozékok: tok, üvegfólia
    + elég gyors töltés (PD-vel 45W körül)
    + tablet specifikus szoftver: ablakos nézet, 3 ujjas gesztusok, 3 év frissítést ígérnek
    - akkumulátora átlagos 10%/h olvasás, böngészés 20%/h játék
    - nincs Jack, SD, SIM, GPS
    - szoftver minőség: ritkán de legalább kap updat-et (15-ös elrontotta a Netflixet, következőben javították, Launcher-t egyből lecseréltem)

Ma valószínűleg egy RedMagic Astra-t választanék az OLED miatt, de az drágább is. A Gen 4 visszakapja az SD kártyát és nagyobb akkut, ezek tetszenek, de nem túl fontosak szerintem.

• bazsy01

csendes tag

Sziasztok!

Úgy látom egy évvel a kínai megjelenés után már kapható magyar boltokban is az Y700 2023-as változata Legion Tab Gen 2-es néven.
    Persze a kezdő ára (200k) sokkal több mint, amennyiért aliexpressről lehet rendelni, de érdekelne, hogy milyen tapasztalatok vannak a tablettel, hátha lesznek jobb akciók.
    Szoftveres támogatása milyen, legalább biztonsági frissítéseket kapnak a Lenovo tabok?

Általános felhasználásra: böngészés, videók, olvasás lenne használva, de a kicsi méretben nincs nagy választék. (tudom az Alldocube iPlay Mini Pro NFE a helyi favorit, de a kijelző, hangszóró és teljesítmény tekintetében más kategória)
    Persze bosszantó, hogy közben már a 2024-es frissítésről szivárognak hírek.

Új hozzászólás Aktív témák