-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
2012-es Nexus 7-hez rendeltem az asszonynak egy Rapoo E6100-as BT billentyűzetet, még nem vettem át.
Viszont Holnaptól kapható az Aldiban 3 év garival egy Medion megoldás, az ár ugyanaz. valakinek van bármilyen tapasztalata vagy véleménye erről? Kiosztás nincs odairva, de gondolom MAGYAR.
Most vonatkoztassatok el tőle, hogy BT billentyűzetet csak az Aldiból vagy őstermelőtől...
-
GuruZone
őstag
csövi, 2012-es Nexus 7 mellé szeretnék asszonynak valami billentyűzetet rittyenteni a fa alá XMAS okán,
van valami best buy vétel, itthon beszerezhető Bluetooth-os kivitelben?a billentyűzetes tokokat néztem már, az Alcor megoldása jött be a legjobban,
bár gagyi a tok, de magyar kiosztású a billnetyűzetelőre is THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest