Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Arm0red

csendes tag

Sziasztok!
    Szeretnék valami jó tabletet venni, max 60 000 Ft-ig(inkább legyen kevesebb).
    föbb szempontjaim:
    - gyors, kényelmes netezési élmény, FLASH meg minden ami kell, egyszerűbb játékok azért gond nélkül fussanak.
    - akksi azért legyen minimum 4-5 óra, nem kell nekem nagy üzemidő, úgyis csak itt lenne a házban.
    - GPS és még 3G se nagyon kell, Bluetooth se nagyon kell, de azért nem ártana.
    - Nézhető képernyő (7 vagy 10col, 10col persze jobb lenne, de 7 is belefér), normális betekintési szög
    - 4-es Androidnak azért örülnék ha lenne rajta :D , és legyen stabil (bár Defy+-om van, szal már megszoktam az instabil rendszert :D )
    - Boltban kapható, garist
    - Ne legyen bazári műanyagból :D

Gondolkodtam már a WayteQ xTAB-70i -re, de ott a rendszer stabilitásával(bár kelzsoca gondoskodik róla, szóval ez annyira nem nagy baj) és képernyő betekintési szögével van baj, van ahol meg se említik, van ahol meg teljesen lehúzzak emiatt, szóval nagyon vészes? :F
    Volt még WayteQ xTAB-100IS, nincs Bluetooth, és valahogy egy 4.0 androidos Wayteq tabletről se olvasom, hogy atom stabil rendszer lenne rajtuk :F , és a processzora is gyengébnek "hangzik"(nem tudom, hogy működés közben milyenek) mint a 100S(ami mondjuk nem lenne rossz, de az nincs 4.0, bár ha ROM-olás nélkül is atomstabil 2.3 van rajta akkor el tudom fogadni )
    Jelen állásba a Wayteq xTab-100s a nyerő. Tudom hogy kell kompromisszumot vállalnom ennyi pénzért, de azért használható, jó kis kütyüt szeretnék.
    Kiváncsi a ti véleményetekre is, ha tudtok valami jobbat amit mertek másnak is ajánlani, akkor ne fogjátok vissza magatokat :D

Új hozzászólás Aktív témák