- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen processzort vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arm0red
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék valami jó tabletet venni, max 60 000 Ft-ig(inkább legyen kevesebb).
föbb szempontjaim:
- gyors, kényelmes netezési élmény, FLASH meg minden ami kell, egyszerűbb játékok azért gond nélkül fussanak.
- akksi azért legyen minimum 4-5 óra, nem kell nekem nagy üzemidő, úgyis csak itt lenne a házban.
- GPS és még 3G se nagyon kell, Bluetooth se nagyon kell, de azért nem ártana.
- Nézhető képernyő (7 vagy 10col, 10col persze jobb lenne, de 7 is belefér), normális betekintési szög
- 4-es Androidnak azért örülnék ha lenne rajta, és legyen stabil (bár Defy+-om van, szal már megszoktam az instabil rendszert
)
- Boltban kapható, garist
- Ne legyen bazári műanyagbólGondolkodtam már a WayteQ xTAB-70i -re, de ott a rendszer stabilitásával(bár kelzsoca gondoskodik róla, szóval ez annyira nem nagy baj) és képernyő betekintési szögével van baj, van ahol meg se említik, van ahol meg teljesen lehúzzak emiatt, szóval nagyon vészes?
Volt még WayteQ xTAB-100IS, nincs Bluetooth, és valahogy egy 4.0 androidos Wayteq tabletről se olvasom, hogy atom stabil rendszer lenne rajtuk, és a processzora is gyengébnek "hangzik"(nem tudom, hogy működés közben milyenek) mint a 100S(ami mondjuk nem lenne rossz, de az nincs 4.0, bár ha ROM-olás nélkül is atomstabil 2.3 van rajta akkor el tudom fogadni )
Jelen állásba a Wayteq xTab-100s a nyerő. Tudom hogy kell kompromisszumot vállalnom ennyi pénzért, de azért használható, jó kis kütyüt szeretnék.
Kiváncsi a ti véleményetekre is, ha tudtok valami jobbat amit mertek másnak is ajánlani, akkor ne fogjátok vissza magatokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest