-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ghoosty
őstag
válasz
csendes #69120 üzenetére
Köszönöm és cidalain-nek is.
Én azért kérdezgetem a SoC alapján, mert nagyon mások az igények mindenkinél. Azt tudom, hogy a tönkrement tabletet eszembe se jutott volna lecserélni, mert még mindig megfelel a használati célnak. Ezt egy Intel z2520 hajtotta. Mivel a maga idejében is eléggé alsó kategóriás SoC volt, gondoltam, 1,5-2 év után ugyanannyiért csak jobb gépet kapok.
Most hogy említetted, hogy telefonokban jellemző ez a SOC, megnéztem és az én mobilomban pont ilyen van. Mivel a telefonomnak kisebb a felbontása, mint a tabletnek ebből következően ez kb ugyanaz a szint lehet, mint a z2520, talán egy kicsit jobb, mert ugyanaz a program ugyanúgy futott, csak a tableten kicsit hosszabb volt a betöltési idő.
-
-
Ghoosty
őstag
Feleségem a hétvégén leejtette a 15k HUF-os OpenDott tabletet. A képernyő nincs berepedve, látszólag semmi baja, de nem indul. Mivel értelmetlen lenne javíttatni, ezért vennék neki egy másikat hasonló árkategóriában, valamivel jobbat, mert ugye ez már lassan 2 éves. (ha van ötlet házi javításra azért megköszönöm)
Nézegettem kínai barátainknál egyet 56 USD:
Screen Resolution:1024*600
CPU Model:Allwinner A33
RAM:2GB
ROM:16GBA nagy bajom, hogy nem találok kellő információt erről a SoC-ról, így nem tudom, hogy hol helyezkedik el a teszkós Intel Atom Z2520-hez képest.
Tudnátok segíteni? Esetleg lehet nálunk is kapni 15-20k között az említett Opendottnál jobbat (8-10col)? (Kamera, mobilnet nem számít, nincs használva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest