- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szonti
aktív tag
Az N-one Npad biztos tudja a HD lejátszást? Én olyan tabletet keresnék, mert nagyrészt arra használnám, de sehol nem találok rola infot. Neked honnan van ez az info?
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, mert én is csak most vennék tabletet, de gondolom sima android van rajtuk, esetleg néhány gyárto által elötelepitett alkalmazással. -
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Léteznek 12 colos v nagyobb méretü tabletek? Honor pad8 at láttam de abba csak 4 gb memoria van. Kinai csodák vannak még ami nem zavarna amugy csak nem ismerem Chuwi meg N-pad márkákat. Van ezekröl tapasztalat?
Van valakinek nagy méretü tablete, mik a tapasztalatai rola?
Köszi a válaszokat! -
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni, hirolvasásra, néha streamingre 10 colos kijelzövel. 50 ezret akartam rákölteni, mert tudok kompromisszumot kötni. 2-3 évig jo lenne ha kiszolgálna, külföldröl simán rendelek, nem jelent problémát.
Láttam az egyik oldalon ezt: [link]
Ez milyen lenne? -
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Nagy méretű tabletet kerestem esetleg hdmi kimenetellel, a Teclast M16-ot találtam eddig ami ennek megfelelne és árban is ekörül kerestem, van esetleg más lehetőség ezen kívül a fenti paraméterekkel?
Másik kérdés honnan lehetne beszerezni a tabletet?
Banggoodon néztem, de csak USA meg Canadai raktárban láttam, elvileg cseh raktárból olvastam, hogy onnan érdemes rendelni, mert abban az esetben nem kell áfát vámot fizetni. -
szonti
aktív tag
-
szonti
aktív tag
Gondolom a rockchip jobb, hirolvasasra meg mailre hasznalhato az allwinner? Ennyire kellene csak. Mert 10 colos tablet ips kijelzovel vallalhato felbontassal 30 ert nem volna rossz. De ha hasznalhatatlan akkor nem veszem meg. Kis szaggatas beleferne. Csak toltse be az oldalt 1 percen belul.
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja vki, h mi a különbség a Myaudio series 9 908a és 908v között? Mert most elég jó áron tudnék hozzájutni egy 908a-hoz.
Segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest