-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
válasz
Lacielvtárs #71918 üzenetére
Csak neked
Ilyet meg en se lattam eddig, de kihagytam volna a lehetoseget.
@cidalain: Koszi, sajnos sejtettem. Van mar a csaladban egy ilyen csoda, az hibatlanil mukodik mar hosszu ideje. Mivel nem hardcore hasznalatra van(naponta-ketnaponta kb 1 ora netezes), gondoltam nem fogok 20k-nal nagyobb osszegert beruhazni csaladtagnak tabletbe.
-
nyogo83
senior tag
Sziasztok!
Navon Predator 7" tablet. Tegnap vettem, siman updateltem mindent rajta, joforman semmi extra nem lett meg vele csinalva/telepitve ra.
Ma bekapcsolas utan 10-15 perccel egyszercsak megtukrozodott a kijelzo. Fejjel lefele es jobbrol balra. A vicces, hogy az erintest is tukrozve erzekeli (jobboldalt nyomom, bal oldalt erzekeli).Nagy nehezen elnavigaltam a Factory resethez, megcsinaltam, de az sem oldotta meg.
Power+vol down-ra csak a sajat test menuje jon elo, ott nagyon nincs semmi hasznos.Az az erdekes, hogy bekapcsolaskor mar a Navon logo es az android logo is tukrozve jelenik meg.
Valami otlet, vagy mindenkepp gariba vigyem cserelni? Ilyenkor kovetelhetem, hogy azonnal csereljek masikra, ha netalan el akarnak kuldeni szervizbe?(Edigital)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali fotós kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NiMH akkumulátor
- További aktív témák...
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest