Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz cidalain #69159 üzenetére
Igazából semmi extra felhasználásra nem kellene, csak net + olvasás.
Épp ezért nem akarok egy vagyont kiadni rá, mert felesleges. Csak az 1GB ram aggasztott egy kicsit, mert megvan még a régi G2 minim (szintén 1GB ram, lollipop), és nem mondanám, hogy nagyon fürge. Pedig az csak 4,7", 540x960 felbontás mellett.Az alcatel nem is annyira érdekel, inkább a Lenovo Yoga lenne a nyerő. Eladáson meg nem nagyon gondolkodok. Nem szoktam árulni a régi holmijaimat.
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Meghalt a régi tabletem, ezért nézelődök, mert kellene helyette egy új. Viszont abszolút fejvakarás lett belőle.
Mindenképp valami sim kártyásat szeretnék, hogy ne a telefont kelljen nyúzni a hotspot-tal. Gondoltam akkor szolgáltatónál keresek egyet mobilnettel együtt.A gond a következő:
Vagy ilyen kacatabb 1GB ramosak vannak (Alcatel Pixi, Lenovo Yoga), vagy a rohadt drágák (Samu S2, iPad). Max 8" környékén nézegettem, mert a 10-es kényelmetlen lenne állandó cipelés mellett.
Az 1GB-os verziók mennyire használhatóak még manapság? Néztem a Lenovo-t, és azon már lollipop van.
Ennek nem kevés az 1GB? Igazából nagy részben netezésre, meg olvasásra kellene (néha 200+MB pdf-ek).
Lehet az olcsóbbakkal kezdeni valamit, vagy inkább ruházzak be egy 8"-os S2-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest