Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baldrick
csendes tag
Ha napi több levelet, dokumentumot kell olvasni, válaszolni, akkor én inkább valami netbookot néznék, Windows alapon. Ha még is valami androidos táblát szeretnél akkor valami min10 col 4:3 oldalarányút amin kellemesebb a szemnek irodai munkákhoz mint a 16:10-9.
G3-hoz a vodát mondják legjobbnak, lefedettségben.
Tabletről nyomtatáshoz lövésem sincs
Néhány mobilnyomtató: [link] -
Baldrick
csendes tag
Találtam jobb megoldást Pipo cuccok autós töltésére: [link]
Hátha valaki mást is érint -
Baldrick
csendes tag
Filmnézésre (HD sorozatok), netezésre, olvasásra, keresek 10 col környékén tabletet, játék nem érdekel. Ami még jó ha van: GPS és HDMI kimenet.
Egy ilyennel szemezgetek: [link]
De úgy néz ki nem lehet usb portján keresztül tölteni ? (autóban is sokszor lenne használva így kellene tudnom szivargyújtóról tölteni) találtam egy ilyet hozzá: [link] + egy szivargyújtó-usb atalakítóval szerintetek tölthető lenne?
Vagy tudnátok más tabletet ajálani, max 60-65k körül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest