- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
válasz
pro.polisz #50512 üzenetére
Csak játékkal kb. jó az a 4 óra. Most töltöttem fullra az akksit, az AkkumulátorHD app is annyit becsül.
Egyfolytában még nem játszott négy órát a fiam, de szűk két óra "engribördsszel" merített 45%-ot az akkun, tehát arányosan így is kijön a négy óra.
Mér' tanuljon most az a gyerek? Nyári szünet van! -
sith7
félisten
válasz
pro.polisz #50514 üzenetére
már tárgytalan, - visszavittem - csak meglepődtem, de akkor lehet nem ezzel játszott
-
sith7
félisten
válasz
pro.polisz #50512 üzenetére
4 órát ???
milyen game ?
nálunk a mérges madarak 1 óra alatt kifektette ... igaz azóta visszavittem, mert gyengélkedett a wi-fi, meg kb. 20x gombnyomásra tudtam csak ki-be kapcsolnilett helyette egy Alcor Zest Q813I ... ez egyelőre jól muzsikál ... kopp - kopp
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest