- LG LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
cidalain #87483 üzenetére
Igen, kissé bonyolultan kezdtem neki a kérdés felvezetésének, aztán arra jutottam, hogy egyszerűbb kevésbé szakmai irányból közelíteni. Ahhoz nem kell semmilyen szakértelem / tesztprogram, hogy egy-két nap v. pár hét után az ember el tudja dönteni, hogy jó-e az adott eszköz memóriakezelése vagy sem.
"A Smart Covereknél kell hardveres támogatás ... " - ja, vágom, csak az én filléres szürke importos (ma is hibátlanul működő Lenovo Tab3 8Plus (TB-8703F) tablet-em tudja), míg a korábban említett - jóval drágább / nagyobb Huawei nem. És sajnos ez az egyik olyan paraméter, amiről nagyon kevés infó lelhető fel a neten. Én spec. nem találtam a Realme Pad-al és a Lenovo Tab M10 FHD Plus-al kapcsolatban ilyet. Ha, te igen, megköszönném.
#87484 helixP
"Nehogy már 6-8 GB ne legyen elég ... " - hö-hö. Nem is olyan rég még azt írtuk, hogy nehogy már 2-3 Gbyte ne legyen elég.Egyébként a kiszemelt tablet-ek "csak" 4 Gbyte-osak, szóval nagy a para, hogy ez mire lesz elég
#87485 HornedReaper
Hmm... ha jól értem, akkor ez egy kínai verziós P11, amire előbbi szoftverjét flash-elik rá. Így lesz "international". Elég jó az ár ... elgondolkoztató ... még nekem is.
Vajon a "unlocked" alatt az értik, hogy a bootloader van nyitva vagy azt, hogy "független"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- E-roller topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest