- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
jocoka75
tag
válasz
kbyte1024 #81876 üzenetére
Szia !
Szeretnék hozzászólni amit írtál ,a napokban vettem a 6 éves kislányom nak egy Lenovo tab 4 , 8 tabletet Snapi 450 2gb ram van benne nekem nem tünt katasztrófának .
Csináltam egy gyorsasági tesztet a Lenovo vs Chuwi HI9 pro
nekem a Chuwi van.
Azt hittem hogy a Chuwi leveri a Lenovot ,hát nem így lett, meg is lepődtemhiába a 10 mag 3 GB RAM meg mindenféle hókusz pokusz semmit nem jelent a Lenovo szépen hozta a Chuwi szintjét nem sokkal maradt le 1 sec se volt szêpen szinte egyszerre töltötte be az oldalakat YouTube t stb.
Egyébként a Samsungot néztem ki magamnak az lesz a következő tablet amire pênzt fogok szánni , soha többet Chuwi és társai , sajnos gondom van vele fentebb le is írtam,de nem is akarok belemenni a fikázásba .
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peugeot, Citroën topik
- OLED TV topic
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- MIUI / HyperOS topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest