- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
cidalain #80739 üzenetére
A többi (nálunk forgalomban lévő) tablethez képest az egyik legjobb front kamerásat keresem.
Tudom, hogy nem lesz fényképezőgép minőség, de egy normális mobiloz képest úgy gondoltam már lehetne hasonlítani talán ezeket az újabbakat. Azzal is tisztában vagyok, hogy a Mpixelek száma többnyire reklámszöveg, de azért valamit csak ér. Pl a 3 éves LG tabom első kamerája szó szerint használhatatlan.
Néha 1-2 saját fotó készítés, videóhívás lenne a cél. Fontos lenne, hogy szoftveresen legyen megfelelő, többféle beállítással. Már fotózás előtt, közben lehessen állítani a kép élességet, kontraszt, finomítások stb. Az én LG tabom kamerája, ezért rossz, mert alapból semmi ilyen beállítása nincs.
Az Iphone, Ipad termékeknél ez alap. Ezért kérdeztem, hogy a Huaweinél mi a helyezt, mit lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cyberpunk 2077
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged