- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxime
csendes tag
válasz
cidalain #61977 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam. Tesztelem, mert nem igen akarja a műholdakat megtalálni, ill. a GPS teszt azt mutatta, hogy lát pl.11-et, de nincs használatban (use). Nem értettem. Többször elindítottam a progit, majd a tabletet is újraindítottam, de semmi. Az előző gépen még itt a lakásban is működött a GPS, ez meg kint az utcán sem akart elindulni. Aztán feladtam, majd délután ismét újrapróbálkoztam kint a telken (dombtetőn), akkor bejött minden. Szóval még tesztelni fogom, de lehet, hogy ez egy gyenge verzió.
A másik ami felmerült, az online filmnézés. Az előző gépen semmit nem kellett telepíteni, rögtön tudtam filmet nézni. Most meg kiírja, hogy nincs Adobe Flash, az Indavideo pedig azt, hogy nem elérhető a film szerzői jogok miatt, holott az asztali PC-n simán lejátsza. Adobe Flash Player állítólag már nincs androidra, kipróbáltam a Puffin böngészőt, de azzal sem megy, letöltöttem valami Flash Playert a Google Playből, de semmi. Illetve volt olyan, hogy a hangot hallottam, de nem értettem honnan jön, mert kép nem volt, és volt olyan, hogy kép volt, de hang nem. Erre lenne valami megoldás? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest