- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vízpart, vakáció és hardverek
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Webistvan
csendes tag
válasz
this is life #37586 üzenetére
Köszi szépen, a segitséged Nagyon jól jön,... a következő tabnál ugyanis már visszavittem. Mert még a youtube HD filmeket is néha szaggatva vitte, mindig ugrott egyet a hanghoz igazítva. És akkor még a gameket ki sem probáltam...!
Hát nem tudom hogy a díjat adó chip magazin, ugyan mit tesztelt rajta, hogy videot nem, az bizti.
Sencor Element tabnak 3 jó tulajdonságát lehetne megemlíteni :
A szinte robbanthatatlan külső, mintha csak egy darab vasból "faragták" volna ki
Elég jó külső hangminőség, még teljes hangerőn (ami tényleg hangos) is "tisztán" szól vagy is nem torzít
És az usb-ről is tölthetőség (aránylag hamar feltölt)És ennyi. Ez a Amlogic AML8726-MX valóban nem egy durranás és még finom voltam.
Most nézek másik gép után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest