- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kism@csk@
csendes tag
válasz
tjb007 #37522 üzenetére
Letoltottem egy uj launchert (go launcher) a sanei szupertabletre (:-) ), es remekul kikuszobolodott a fagyas problema. Ezen kivul stabilabbnak erzem a mukodeset a korabbinal, bar ez mar lehet, hogy csak placebo hatas. Azert koszonom a tanacsokat! Oszinten szolva a szoftverfrissitestol egy kicsit tartottam. Marmint attol, hogy magam alljak neki.
-
kism@csk@
csendes tag
válasz
tjb007 #37522 üzenetére
Köszönöm a tippet! Megnyitottam a linket, ezt csak le kell tölteni a tabletre, és installálódik magától? Bocs a hülye kérdésért, de még sosem csináltam ilyet.
Illetve ez nem befolyásolja a garanciát a készülékeknél? Ha frissítem a szoftvert, és esetleg mégis visszaküldeném, akkor ez nem jelent problémát? (Nyilván nem a konkrét eladó kapcsán kérdezem, csak általánosságban.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest