- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Hasonló cipőben járok én is... próbálom ésszerűen meghúzni azt a határt, amit tabletre költenék, mert tudom, hogy csak egy másodlagos eszköz lenne (otthon netezgetni ágyból, ha nincs kedvem bekapcsolni a gépet, néha játszani kicsit, olvasni jegyzeteket, pdf-eket). Ez az összeg nálam valahol 35K körül lenne, amit nyugodt lelkiismerettel kiadnék egy tabletért. Viszont hosszas keresgélés után arra jutottam, hogy ha gyors, problémamentes működést, rendes supportot és normális akksiidőt akarok, akkor tovább kell lépnem a 35 ezres kategórián. Így jutottam el az 50-ig ,ahol ha az előbbi dolgokat nézem továbbra is, akkor marad a Nexus 7 refurb, vagy a Samsung Tab 2 7.0. Szóval a Nexus refurb a legesélyesebb, és inkább fizetek érte kicsit többet.
A következő lépcsőt (16GB gyári Nexus 7 - 70k) viszont már nem lépem meg. Ha belegondolok mire használnám, annyit nem érne meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Új fejezetet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Iqos cigaretta
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest