-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
#54715584 #31142 üzenetére
Te is így írtad: "elvileg 8000-es aksi van benne. Kérdés az lesz-e valóban?
:-)És hogy a ténylegesen megtapasztalt aksi teljesítmény ezzel szemben miként fog alakulni?
A következő itt vélhetően offtopic, ezért annak is jelölöm, de volt eddig három almás tabletem. Mindegyiket csak azért adtam el, mert kellett a nem kevés benne fekvő pénz másra. :-)
Ellenben olyan aksi teljesítményt amit ezek a sokak által utált eszközök mutatnak, még semmilyen egyéb tablettel nem sikerült elérni senkinek a közelemeben. Most is többek között emiatt is, erősen kacsingatok egy ilyen használt tablet irányába...
A múlt héten elmentem megnézni a C o n c o r d e tabletjeit élőben a "bemutatótermükbe"... hát (visszafogom magam) inkább ne tettem volna. Beküldtek a raktárba, elém toltak egy ütött kopott karcos készüléket és nézzed barom...
Akármilyen jó az ár/érték aránya, olyat soha.
Nekem 5 tablet után az a véleményem, hogy a minőséget gyártótól függetlenül meg kell fizetni, és az valahol 70e fölött kezdődik. Az alatt csak kompromisszumokkal találkozik a legtöbb ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi hangfal építés
- Motoros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Apple Ipad 10.generáció
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged