- Apple asztali gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
xylevi
tag
válasz
dabadab #25542 üzenetére
nekem a heten jott meg az Onda V712-m, ma volt idom vele foglalkozni, letoltottem az 1.5.5-os firmware-t a hivatalos oldalrol, microSD-re feltoltam, recovery mod, majd update.zip, patch.zip, siman felment, es mukodik fullosan minden (elotte ugyebar se a play, se a facebook, se a youtube nem ment...koszi a segitseget ezuton is smkb forumtarsnak, aki privatban segitett)...nehany ora nyomkodas utan a kis akksit lehet negativumkent emliteni (jatek, telepitgetes, netezes, folyamatos wifi, 2 es fel, 3 ora alatt lazan lemerul), tobbi tulajdonsaga szerintem megfelel
(#25532) mode19:
en innen rendeltem az Onda-mat: aliexpress
8an vagy 10en rendeltem, 12en feladta, swisspost-tal jott svajcon keresztul (pedig a rendeleskor china post volt kiirva, tracking is china post-ra utalt...valamit szerintem a vammal cselezett igy, sajat maganak elkuldte svajcba, majd onnan ide, a nyomkoveto oldalak folyamatosan, idoben frissultek), 27en vamkezeltek Budapest-en, 29en a kezembe volt a kutyu...szerintem korrekt elado, eleg sok ertekelese van...hogy milyen arakkal dolgozik a tobbi termekenel nem tudom, meg kell lesni...az Onda V712-met billentyuzetes tokkal 147 dodoert postazta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple asztali gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Peugeot, Citroën topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Synology NAS
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged