- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerico
senior tag
válasz tjb007 #12113 üzenetére
"Egyrészt amit linkeltél az nem teszt hanem egy szimpla eszmefuttatás, másrészt meg egy hatalmas bullshit, harmadrészt pedig az AML8726-M3 volt a kérdés és nem pedig az az AML8726-M1 ami abban az írásban szerepel."
Hát most mit mondjak rá, ha bullshit, akkor bullshit, ilyen érvekkel nem tudok vitába szállni, és megszállok a tudásod előtt. Így azt sem lehet tényező, hogy az M3 nem más, mint az M1 kisebb csíkszélességgel gyártott változata.
Köszönöm, hogy ma is tanulhattam valamit. Azt hittem, hogy az, hogy van nálam egy időben egy A10-es tablet és egy AML8726-M3, és mindkettőt használtam is, az számít valamit. De ezek szerint tényleg semmit.De ha talán mégis, akkor annyit elmondok, hogy az A10 CPU-ban érezhetően gyorsabb, 3D-ben viszont lassabb. Antutu tesztje jobb, Quadrant tesztje viszont gyengébb, mint az AML8726-M3. A készülékek közül az A10-es használata tűnt folyamatosabbnak, nem volt megakadás, gondolkodás, netezés gördülékenyebben ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest