Hirdetés
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Ez tuti mindig működik? Mert úgy rémlik hogy amikor befagyott a készülék akkor ez sem segített...
tboldi!
Azt a készüléket pont nem néztem.
Prien!
Itt is volt aki azt mondta hogy kevés ez a felbontás 7"-ra, más meg úgy nyilatkozott hogy köszöni, megelégedéssel használja. Nekem most kb. ilyen felbontásom van (egész pontosan 480x854), ezzel elégedett vagyok...igaz 3,7"-on.
z0d1AK!
És hogy kell azt elképzelni? Mert gondolom nem úgy ahogy írtam (hüvelyk ujj alul, többi felül), vagy ha így akkor baromi nagy kezed kéne legyen ami úgy láttam nincs.
A súly alapján pedig nem hiszem hogy a szélénél-keretnél "összecsípve" sokáig lehet kényelmesen tartani.kelzsoca!
Nem biztos az hogy nem lenne a 3G-re igény. Pl. ebből:
"...1300 megkérdezett amerikai fogyasztó 54 százaléka szerint a csak Wi-Fi-s modell sokkal kívánatosabb. Ennek alapvető oka természetesen az ár, egy iPad esetében 130 dollárral kellene többet fizetni a 3G-vezérlőért..."
is nekem inkább az jön le hogy egy "filléres" pluszért qrva sokat akarnak lerántani az emberről, így meg persze hogy nem kell (szinte) senkinek. Ha lenne a wifi only és a 3G verziók között mondjuk 5k különbség és lenne hozzá reális árazású (akár prepaid) net csomag szvsz nagy valószínűséggel egyből javuló tendenciát mutatna a kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A súly alapján pedig nem hiszem hogy a szélénél-keretnél "összecsípve" sokáig lehet kényelmesen tartani.
Dr.NX