- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Szeretnék segítséget kérni a megrendelésében. Mivel változó, hogy bent vagy itthon vagyok (bent nem tudom átvenni, itthon meg nem bízom másra), egy átvevőponton tudnám átvenni.
Meg lehet így rendelni és paypal-al kifizetni, vagy még inkább az átvevőhelyen kp-val? Adót 0 Ft-nak mutatja az ország és város kiválasztása után. A végösszegre mennyi egyéb költség jönne még rá?
-
petipetya
nagyúr
Köszönöm mindenkinek!
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
Ha láma kérdéseket teszek fel, akkor elnézést. Még nincs tabletem, de tervezem lecserélni a netbook-ot. Ugyanarra használnám a tab-ot is: internetre és filmnézésre (ez utóbbit úgy, hogy rákötném a tévére amin van usb és hdmi is).
Habár most egy 10-es képernyős gépem van, de a tabletnél elég lenne a 7-es is - több kényelmi funkciót figyelembe véve ez való nekem.
Az android nem ismeretlen előttem, mivel 12 hónapja használom, most egy Milestone személyében. Mindig is jobban tetszettek a főzött rom-ok, szeretem kipróbálni őket.
Ezért kérdem, hogy tudtok-e olyan tablet-ről, melyre biztosan van működő főzött rom? A Milestone esetében a motorola development fórumon szoktam a rom-okat lesni. ha tudtok ilyen fórumról tablet-hez, azt is megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest