- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Szeretném megerősíteni Milka 78: fórumtárs szavait a Vonino tabról!
1 apró tényező ami csak most derült ki számomra, mégpedig az, hogy nincs fizikai hangerőgomb!
A tetején van egy hoszzú kétállású gomb, de az menü és esc funkciót lát el!
Nagyon szép, izléses a csomagolása, maga a gép egyben van, semmi ropogás vagy lötyögés!
A wifi tényleg nagyon jó, 30cm-es betonfödémen keresztűl az alsószinten is simán ment a youtube!
A hangszórók jól és hangosan szólnak, nagyon szuper, hogy az előlapon van mind a kettő!
A kijelző betekintési szögei nagyok, nincs invertálódás és sötétedés!
Azt hiszem, hogy ár/érték arányban sikerült egy jó tabot vásárolni!
Az különösen jó, hogy 2 év háztól házig garancia van!
Még nem laktam be a tabot, majd a napokban kipróbálom a játékokat is! -
NoMagix
addikt
válasz
G.I.JOE #53657 üzenetére
Van a mostani Element 8v3-mon ez a Pocket rally, elég jól megy ezen a tabon is OTG-vel konzolpaddal irányítva!
Szerintem lehet azért játszani is rajtuk! -
NoMagix
addikt
válasz
-HajTömeg- #53580 üzenetére
Jó, én már csak tudom!
Milka 78: húú, ne tartsd majd magadban a tapasztalatokat, lehet, hogy követlek majd!
Véletlen megtaláltam ma ennek talán az eredetiét, Pipo- link -
NoMagix
addikt
válasz
nastygeek #53574 üzenetére
Nálam is képben volt a Tab 9-es, de játékra nem igazán jó, így kiesett nálam, pedig tetszik!
Ezt olvasd el a Wayteq-ről, itt pedig a Concord-ról informálódhatsz!Ha csak ez a kettő van, akkor inkább a Wayteq!
-
NoMagix
addikt
válasz
Milka 78 #53531 üzenetére
Grat a gépedért!
60% net 40% játék (játék megosztás 8 éves gyerek és én), nincs filmnézés.
Nem játszottam még az RR3-mal, talán azért mert nem volt meg hozzá a megfelelő vas!
Jól jön a tab, amikor otthon foglalt az asztali gép, ezért talán jobb is lenne a 10-es méret, bár szeretem a 8-as méretét is, de abban is a 4:3-t!
Az általad említett Wayteq nekem tetszik, sikerült is azt is megtapizni, de nem biztos, hogy visszatérek a 16:10-re! -
NoMagix
addikt
válasz
Bandoras #53529 üzenetére
Tegnap ezt a kettőt nyomogattam a "hülye" boltban és az LG G-Pad 10.1 V700-nél azt vettem észre, hogy amikor visszaraktam a pultra, akkor a hátulján lévő lopásgtótól hullámzott a kijelző képe középen! Nem volt túl meggyőző!
Asus-nál nem volt ilyen!
Amúgy baromira szép kijelzőjük van! -
-
NoMagix
addikt
válasz
gradient99 #53519 üzenetére
Okés, köszönöm!
Pedig a tab formája nagyon jó lett! -
NoMagix
addikt
Sziasztok, érdekelne, hogy mi a véleményetek, lenne előrelépés egy Sencor Element 8v3 után erre vagy a több pixel elvinné a plusz erőt?
előre is köszönöm a válaszokat!
-
NoMagix
addikt
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ez WayteQ xTAB 9 kerülendő vagy még elmegy kategória?
Láttam videós teszteket és olvastam is róla ahol nem dícsérték agyon ezt a készüléket!
Valami 9" méretű nem túl drága tabot keresek, talán még a 10" colos is jó lehet!
Jelenleg egy Element 8v3-as van használatban, ami egész jó csak a wifi kerget időnként a sírba a nyavajás fém hátlapja miatt!Köszönöm a válaszokat!
-
NoMagix
addikt
A filmek és hozzá tartozó feliratok lejátszása szoftveresen lehetséges egy jó programmal, tele van vele a Play.
Ha külső meghajtó alatt egy hordozható vincsesztert értesz, akkor azokat általában nem bírják el a tabok az USB-ről, de úgy már működik, ha a vinyót közben bedugod a 220-as hálózatba.
Pendrive-ról simán lejátszanak a tab-ok, és az OTG is fontos, bár azt azért már majd' mindegyik tab tudja! -
-
NoMagix
addikt
válasz
czanga #49677 üzenetére
Olvastam a hozzászólásaidban a hibákat.
Passz, mindenhol van hibás darab, sajnos neked sikerült belefutnod!
Amúgy az előző tabunk egy Alcatel 7" kis masina volt, egy magos procival, nem volt egy erőmű, de elég sok játék elfutott rajta és a netezés sem volt rajta olyan rossz.
Csak a kijelző minősége zavart benne (sima TFT), ezért is cseréltem le! -
NoMagix
addikt
válasz
ivógéptanács #49656 üzenetére
hasonló mint ez Wayteq
-
NoMagix
addikt
válasz
ivógéptanács #49656 üzenetére
Összességében jó lenne, de az akku elég sovány, szerintem.
-
NoMagix
addikt
válasz
szildavid90 #49294 üzenetére
Talán segíthet egy launcher csere, vagy letiltasz pár dolgot ami a háttérben zabálja az erőforrásokat.
-
NoMagix
addikt
válasz
nobela #49227 üzenetére
Nem rossz, de szerintem az Alcatel HD 8-as jobb, erősebb akku, jobb soc, igaz ebben csak 4.1-es android van.
-
NoMagix
addikt
-
NoMagix
addikt
-
NoMagix
addikt
válasz
mike1334 #49092 üzenetére
Ez hibátlanúl futott, de a GTA vagy Need for speed már esélytelen!
Erősebbet talán valami használtban nézzen! -
NoMagix
addikt
válasz
mike1334 #49090 üzenetére
Nálunk volt egy ilyen a 7 éves fiamnak, nem volt rossz, a wifi kifejezetten nagyon jó volt benne!
-
NoMagix
addikt
-
NoMagix
addikt
Sziasztok, véleményetek szeretném kérni, hogy ezt érdemes megvenni? Sencor ELEMENT 8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest