Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satra74
tag
válasz
Skillet #52117 üzenetére
Számolhatsz + pár ezret.
Én a géppel együtt vettem 2 tokot (egy simát és egy billentyűzettel ellátottat), egy 16GB-s memóriakártyát.
Nem sokkal később vettem egy wifi-s routert és a gépre tölthető gps programot. (offline módban is megy.)
Ezekkel most kb. 55 ezernél járok, de van egy nagyon jól használható tabletem, ami minden igényemnek megfelel. A 4 és fél éves kisfiam is nagyon jól szórakozik vele és (hála Istennek) nagyon vigyázva kezeli.
Hétköznap én hordom e-book olvasónak és netezni. Délutánonként a konyhában a recepteket már nem a szakácskönyvből nézegetjük. Esténként a párom facebookozik rajta+az emailjeit olvasgatja. Hétvégi utazásoknál GPS-ként üzemel, vagy a kissrác játszik vele. (GPS üzemmódban is szívesen nézegeti, hogy merre megyünk.)
A közeljövőben Prágába készülünk, úgyhogy már fut rajta 1-2 ezzel kapcsolatos útikönyv és sörtúra segédlet.
A fentiek alapján nálunk nagyon bevált és minden családtag szívesen használja. Ajánlom mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest