Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni2360

    félisten

    válasz mikrofon #62180 üzenetére

    Ahogy olvasom a fórumot erre pont jó lenne a CE. - Igen, és a szokásos módon kell telepíteni ahogyan az összefoglalóban is le van írva. Megosztás meg biztos megy de momentán nem ez izgat a legjobban. Na megnéztem a megosztást és a másik boxnál pl a fájlkezelőben elmentettem a IP címet és azután onnan kiindulva tallóztam be a másik HDD-n levő Video majd elmentve a mappát vagy az egész meghajtót és máris lehetett nézni ami rajta van.

    Van még ilyen box amibe HDD rakható, vagy csak ez az egy? - Nem nagyon dúskálunk a választékban.

    Ez a távirányítós állítgatás - Ha figyelmesen olvasnál látnád, hogy az SD kártya írt rendszernél simán ment a táv. Az SSD-re íráskor rontottam el és ezért szenvedtem vele. Most már OK minden.

    Össze tudnál dobni egy kis leírást, - Sajnos nem de minden le van írva az összefoglalóban és itt a topikban az éppen aktuális fw.

    Valamint ha első körben a saját androidos kodi beállításaimat, - szerintem az androidos KODI picit más mint a CE de általában egyformák. Az alap beállítások mehetnek. A kiegészítőket külön kell a CE-re letölteni és beállítani tudtommal.
    Hogy az ő igényi milyenek azt ő tudja, én semmiféle ficsőrt nem használok.
    Nálam csak sima hálózati, néha USB lejátszás folyik. Nagy ritkán Yt. Nálam a CE alatt megy a 4k is. (HBO, Netlfix nés hasonlók nuku)
    Egyelőre ennyi. Ha már meg van a box és valami nem ok akkor írjál és amit tudok segítek.
    De a Decemberem eléggé behavazós lesz napközben.

    [ Szerkesztve ]

    Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Új hozzászólás Aktív témák