Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Faby

    senior tag

    Sziasztok!

    Átböngészve a topikot, összefoglalót, plusz a korábbi kapott ajánlás alapján 2 típus maradt fenn a rostán, plusz néhány kérdés.

    Mindkettő Beelink, az M18 és a MiniMX III versenyez.

    Nézegettem összehasonlításokat, ha jól látom, a fő különbségek amiket találtam:

    M18 tud többet, külső wifi antenna, 5 GHz wifi, mini usb csati (OTG?), AV csatlakozó. Bár csak renderelt képek vannak, szóval nem vagyok 100%-ig meggyőzve.
    Ebből igazából az OTG csati lenne, amit jelen állás szerint látok számomra tényleges előnynek, wifit amúgy sem tervezem használni, kábelezve van a LAN. Illetve kérdéses az AV csatlakozó, arra lehet digit koax kábelt kötni, átalakítóval?

    Kérdeznék olyanokat, akinek van/volt esetleg mindkét típus, egy rövid összehasonlítással, javaslattal tudna valaki segíteni a döntésben?

    A MiniMX III valamivel olcsóbb, és van EU raktárban (legalábbis most :) ), árban belefér az M18 is, de az sajna China only.

    Illetve olvasgatom az SPDIF körüli hercehurcát, tudna valaki tiszta vizet önteni a pohárba? Az erősítőm egy régebbi Yamaha RXV430, optikai és digit koax csatival, no HDMI.
    Az már világos, hogy az optikai kábellel fogom összekötni, kérdés az, megy-e rendesen ezeknél a dobozoknál a DD, DTS többcsatornás hangok továbbítása. Ha jól vettem ki a korábbiakat, a hang akadása a 912-es dobozoknál jelentkezett, ezeknél nem. Igaz?

    Válaszokat, segítséget előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!

Új hozzászólás Aktív témák