Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Mini M8S II-höz is elkészült egy egész jó android 7.1.2 rendszerem, ha jól tudom ehhez leginkább csak 6-os volt elérhető. ( a hetessel megy dualban is. ) S905X boxról van szó.
    Ez csak az eredeti, kék alaplapos - bárányos - verzióhoz jó ( nagyon sok klón volt ebből majd teszek képet arról hogy ez milyen alaplapos - csak arra lehet feltenni)
    Ha valaki tesztelné esetleg vagy szeretné erre a boxra feltenni a rendszert és a dualt - mert ezzel megy, akkor írjon nyugodtan.
    CSAK olyan írjon aki ért a telepítéshez, vissza tudja állítani az esetleges tégla boxot, olyanok akik először látnak usb burning toolt vagy nem tudják mi az a teszt vagy a frissítés ne írjanak, mert már nincs időm órákig megoldani messziről az esetleges téglásított boxokat. Csak img formátumú fw van, zip-et nem csinálok mert az nem tökéletes teljes rom cseréhez.
    A normál Mini M8S2 1/8-on tesztelve és jól működik.
    Csak azért írtam ezt ide mert sokan kerestek már ehhez a boxhoz jó 7-es droidot és már nem tudom kik írtak anno.

    A lehetőséget hogy megcsináljam az fw-t köszönöm Slecht kollégának aki a boxot biztosította.

    Az N5-öshöz is majd kirakom valamikor az fw-t ha teljesen kész és lesz időm, ami sajnos őszig már egyre kevesebb, csak a futó projekteket igyekszem már befejezni plusz amiket megígértem néhány tagnak.

    Az fw a szokásos, kb minden boxhoz így van már ami készül: beállítva, alapból magyar nyelvű, reklámszűrő, 17-es spmc ami kb mindent lejátszik - beállítva, mxplayer pro, + 16-os spmc és kodi 18.1 is - beállítva, AFR kapcsolási lehetőség, NR2 kikapcsolva, kapcsolható root, init.d használat lehetősége ha kell, stb, sok apróság behangolva hogy a rendszer jól működjön. Az fw alapja a tanixtól van.

    Van még pár boxhoz fw de már csak ősszel lesz időm mindet kirakni mert nem tudtam letesztelni normálisan a legtöbbet, addig nem teszem ki és tesztelőket sem találtam nagyon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák