Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • junkpod

    nagyúr

    válasz DroiDMester #4938 üzenetére

    Kérlek nyugodj meg, azért mert ingyen kaptál valamit, hogy reklámozd, még nem kell nekik mélyen behajolni

    Ha tényleg értelmezve olvasnál akkor feltűnt volna, hogy:
    - az eredeti kérdésem ez volt: "Tudja a kodi android alatt a dts-hd hangtovabbitast? Vagy vidonme-t hasznalsz?" Erre kaptam egy linket komment nélkül, végig néztem és leírtam a választ a linkelő helyett.
    - semmi gondom nincs a vidonme-spmc forkokkal, kb ők voltak az elsők akik android alatt is használhatóvá tették a KODI-t.
    - sőt (ezt is írtam, de nem szoktál olvasni csak bekiabálni ide), teljesen megfelelő egy átlag usernek a 60Hz lejátszás éa a DD/DTS hangfolyam, sőt néha még sok is. Így is sok mozit végignéztem már nagy megelégedéssel.
    - csak megörültem, hogy végre egy Android fw ahol már működik a KODI alatt is a HD hang továbbítás (mert ugye ez az állítás volt a kérdésem előzménye, ami mint kiderült nem volt igaz).
    - ez szakmai fórum, nem marketing oldal
    - tényleg jó az S912 box, legalább olyan jó ha nem jobb mint az S905 mikor megjelent, tudjuk, értjük, mi is szeretnénk ha még jobb lenne, ha beérik az itteni kütyümániások tuti rendelnek belőle, sőt biztos kszaq is már gondolkozik rajta...:)

    Egyébként csodálkoznék ha az SPMC tudná a HD passthrough-t, eddigi tapasztalataim szerint az csak a vidonme-nek megy, annál is inkább mivel SPMC ki is írja, hogy az amlogic is esetlegesen támogatott:
    As far as I'm concerned, Nvidia Shield has basically cornered the market, so is my main development device. More generally, Android TV devices, amlogic devices and Amazon FireTV might be getting some love ;)

    [ Szerkesztve ]

    Box's don't touch!

Új hozzászólás Aktív témák