Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peterk

    senior tag

    válasz ztsoft #44224 üzenetére

    Ezzel itt a system.new.dat fálj átalakítható system.img formára, és kiírhadó dd-vel. Próbáltam, működik (bár én TRWP-vel írtam, ki, de az mindegy szerintem).

    Persze lehet, hogy csak akkor, ha a system.new.dat is teljes, és az enyém teljes volt. Ránéztem erre a firmware fájlra, és nekem a leírás alapján ez is teljesnek tűnik, de nem töltöttem le.

    Viszont találtam egy ilyent az xda developers-en. Ez egy custom firmware, ha jól látom ez is OTA update-et használ, de mivel ez customer firm, szerintem teljes lehet a system ebben. Úgyhogy lehet, hogy ezzel jobbak az esélyek. Ebből is ki lehet szedni az image-eket, a system dat-ot átalakítani a fenti toolal system.img-re, is kiírni dd-vel. Mit gondolsz?

    rooney8: Az image kiírása dd-vel nem egy nagy vaszisztdasz, ha CE/LE egyébként működik kártyáról. Csak felmásolod az img-eket egy pendrive-ra (vagy akár a microsd kártya adat partíciójára hálózaton keresztül), és dd if=blablabla of=blablabla bs=blablabla. ztsoft meg tudja neked pontosan mondani, hogy mit kell beírni .... ha ez így kiírható. Szerintem igen.

    Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Új hozzászólás Aktív témák