Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz sb #44245 üzenetére

    Ennél miben jobb, ha Plex-Emby megy?
    Pl. telepíted a TV-re az Plex/Emby app-ot és ott is nézheted vagy onnan folytathatod ahonnan a másik eszkzön abbahagytad.

    A wifi vs 4K kérdés de ezt nem érzem kardinálisnak, mert N-esen is mennie kéne szerintem (közel a router is). Erre várnék megerősítést. Feleslegesen nem vennék emiatt drágább cuccot. - ha 5GHz-es akkor talán, ac-n inkább menne de a WIFI-re nem alapoznék.

    - Play store-om csak droiddal lesz, LE mellett csak dual boot-tal megoldható? Vagy van más megoldás? - Play store csak Android alatt érhető el. SD-re telepített LE/CE-vel dual boot lesz.

    - "Extra" igényem meg szerintem egyedül a kadenciahelyes lejátszás. Ehhez kell az LE vagy megoldható droid alatt is olcsóbb cuccal? - olcsó boxszal, egyszerűen a CE telepítése a megoldás, Android alatt "out-of-the-box" csak a drágább eszközök képesek erre.

    Vagy ha lemondok róla akkor elvagyok droid+Kodival (max még arra figyelek, hogy fusson rajta extraextra-ként a Horizon Go) és végeztem is. ? :) - A droidos odi elég gyengécske, sajnso, nem leszel el vele, szerintem.

    Ezekre nem vennék drágább cuccot. Fullos lejátszásra ott van a PC.
    Egyébként LG webOS TV mellé tenném, most ezt használjuk és így is megvan az igények jó része: Kodi library-t látja, csak nem színes/szagos. 4k megy, wifi ok, elvileg kadenciahelyes is. Youtube, 1-2 app nyilván van, Horizon Go és más meg ugyanúgy nincs.
    - Ehhez jelenleg most is megoldás lenne az Emby, minden eszközünkön fut így bárhol, bármikor elérhető, van olyan ahol csak a TV van és azon egy Emby, tökéletesen használható. Tehát ha viszonylag jó a szervered, elboldogul az Emby-vel és a TV is okés akkor lehet, hogy nem is kéne eszközt venned, simán menne jelenleg is a lejátszás.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák