Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz SunMount3r #28292 üzenetére

    Még csak most nézem, sajnos a frekiváltás ebben sem sima úgy tűnik. Amit leírtam módszert ott sem volt az, de arra megoldást hozott valamennyire ha az android felbontását 50Hz-re állítottuk. ( nem tudom miért, ezt máshol is jelezték - lehet hogy véletlen, nem teszteltem sokat - de ez megoldás a sok villogásra frekiváltáskor).
    SPMC alatt ha beletekerünk a videókba sajnos elmegy a kép bizonyos fájloknál, várni kell a váltásra, MXPlayer alatt ez jól megy ha kikapcsoljuk az előnézet tekerés közben, vagy valami hasonló funkciót. Még nem néztem Kodi-ban ilyen van-e.
    Ez például LE alatt hibátlanul működik, bár van egy fájlom amivel ott sem az igazi, de ez csak egy darab film.
    A Noise Reduction kikapcsolás csalóka lehet az AMlogic TV Box tool-ban mert alapállapotban ki van már kapcsolva, azaz ha bekapcsoljuk akkor állítja vissza a szűrést, ők is alapnak vették a kikapcsolt állapotot ahogy az várható is volt. Azt nem néztem ha csak feltelepítjük az appot vajon máris kikapcsolja-e mert nekem a másik verzió is ment még, egy olyan rendszeren kell megnézni ahol nem volt még fent ilyen móka.
    Tesztelni kell a megoldásokat, ők valószínűleg nem init.d alól csinálják hanem az app írja át induláskor a 2 fájlt. Meg kell kérdezni valakit aki ért jól droidhoz hogy az init.d-ből való indítás nem gyorsabb-e, mert kell egykis idő amíg az appban beállnak az értékek ( amikor megkapja a rendszergazdai jogot). Talán the radish-nak is ez volt csak a baj hogy úgy tűnt nincs bekapcsolva újraindítás után. Még nézegetem. Bocs ha hosszú volt de ez ide illik most talán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák