Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • divan

    senior tag

    Jó nagy kálvária végén, úgy néz ki sikerült csak rosszul döntenem. Mostanában érlelődött meg bennem a gondolat, hogy az LG tv lejátszójának fájlokat jelölő szürke kockái zavaróan egyhangúak. Kodiban kezdtem el gondolkodni, sokat olvasgattam itt a fórumokat, arra jutottam, hogy valami LE-t futtató olcsó lejátszó kellene. A filmek, és sorozatok NAS-on vannak, wifi nem kell, van kábel. Első lépésben a SCISHION V88 PRO-ra gondoltam, meg is rendeltem a Gearbestről. Miután 2 hétig processing volt a státusza, írtam nekik, hogy mi van már. Jött a válasz, hogy, ja az már elfogyott, és nem is lesz többet, vásároljam le, vagy visszaadják a pénzt. Visszakértem. Makacskodtam még kicsit, megrendeltem az Aliexpresszről is. Ki is fizettem, másnap írt az eladó, hogy, ja az már elfogyott, vásároljam le, vagy visszadja az árát.
    Így erről letettem. Olvasgattam a topicot, az összefoglalót, sok mindent megnéztem, végül a Mini M8S II mellett döntöttem. befutó volt még az Egoiggo S95X is, de végül az M8S mellett döntöttem. Egy csomó helyen már nem elérhető, végül az Alin találtam. Azt hittem.
    EZT rendeltem meg végül. A nevében szerepelt a Mini M8S II így kiadta a találatot a kereső. Miután megvettem, sikerült észrevenni, hogy ez M8S+ valójában. Szóval néy-öt nap fórumozgatás, vacillálás után sikerült nem azt vennem amit terveztem.
    Nem tudom erről van e valakinek valami tapasztalata?
    Keresgéltem LE-t hozzá, de eddig csak OpenELEC-et találtam rá, [ITT.]

Új hozzászólás Aktív témák