Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz pinnacle #26607 üzenetére

    Ha annyira olyan boxot akar valaki ami androidban is mondjuk jó ( van blokkosodás a videóknál de ezen kis változtatással megoldható és ez szinte már biztos hogy a droid 7.1.2 miatt van, szerintem hamarosan hivatalosan is javítják a HW dekóder részt de elmondom majd hogyan lehet megoldani) és a box jó legyen LE alatt is, akkor van egy olcsó 2/16gb-os.
    LE alatt megy a wifije, a távjához van elérhető config ERPY-nek köszönhetően.
    A droid is gyors, 5G wifi ( LE alatt nem tudom milyen csak azt hogy működik simán a wifi, nagyon abba nem mélyedtem bele) a készülék kis szépséghibája hogy nincs micro sd nyílás csak sd foglalat, így kell venni slim átalakítót, vagy egyébként kilóg a kártya fél centit. Most tesztelgetem a dobozt 1-2 napja, semmi kellemetlenséget nem tapasztaltam, és a legújabb LE nagyon szépen ketyeg mindenestől.
    Ez a MXQ PRO + az, szerintem jó választás lehet. Nekem a Mecool M8s Pro+ jobban bejön valamiért, pedig lehet hogy auz MXQ menüje droid alatt gyorsabb. ( már amennyire itt számít a droid) Mondjuk ez nem Widevine L1-es es talán hátrány lehet ha netflix is kell, de szerintem ez nem lesz szempont sokaknak.

Új hozzászólás Aktív témák