Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz sugarforce #26329 üzenetére

    :( Kár hogy nem írtam ilyet. Az iróniát is érted látom. Ráadásul már többször írtam: azért szenvedek vele mert érdekel és tanulni akarok belőle. Egyszerűen szeretek ilyenekkel foglalkozni amikor éppen rámjön. Hogy ez miért fáj másokanak nem értem. A feszkót meg nem én kezdtem én csak kérdeztem valamit a droidról és azóta meg kell magyaráznom minden mondatomat mert olyan mintha valami egetrengetőt kérdeztem volna.
    Én nem dicsértem a droidot, nem fikáztam a LE-t, mert most is elismerem hogy a LE jobb lehet annak aki szereti, a droiddal vannak bajok és valóban kevés a jó droiddal szerelt box, de a LE sem tökéletes mindre, ahogy a droid sem. Éppen ezért szenvedek velük mert így van mit csinálni. Ma már 6x brickeltem egy dobozt majd keltettem életre, de igen sok mindenre rájöttem. Etől függetlenül én még mindig WD tv-t használok mert nekem bőven megfelel arra amire kell. Én sem vagyok biztos abban hogy ezek a boxok alap állapotikban jók valamire.
    Majd ha más pénzén veszek boxot és másét szúrom el akkor lehet majd szerintem támadni, addig egyszerűen nem értem meg mi a baj azzal hogy megkérdztem kb 1-2 napja hogy másnál is kockásodik-e a droid alatt a film? Azóta csak magyarázkodnom kell mert ha levegőt veszek is beleköt mindenki. :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák