Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz junkpod #19008 üzenetére

    Így van. Ha nem kell hálózaton kívülre való megosztás, akkor szerintem is felesleges Plex-szel bonyolítani a rendszert. Persze van 1-2 hasznos plusz funkciója, de ha nem szeretnék semmit LAN-on kívülre is osztani, akkor én biztos nem használnám. Szubjektív magánvélemény, plexfanok kíméljenek! :)

    Családi fotók és videók (távol élő rokonok számára történő) megosztására viszont nem találtam könnyebben konfigurálható és a végponto(ko)n az IT-analfabéták számára is könnyen kezelhető és látványos felületet - ilyen téren a Plex mindent visz. Egy szkennelés, pipa a távoli hozzáférésnél, barát meghívása opcióval gyakorlatilag ingyen lehet accountokat csinálni és különböző mappákhoz hozzáférést adni, a végpontokon pedig szép, grafikus felületen lehet nézegetni a képeket/videókat. És mindehhez egy nagyon gyengusz gép is elég szerveroldalon (is), és full ingyenes az egész (droidra megvettem a plex appot, de anélkül is ugyanígy működne a rendszer).

    (#19009) Jano_023 Már írtam: LibreELEC + PlexKodiConnect és kész vagy. Bár abban nem vagyok biztos, hogy utóbbi LAN-on kívülről is működik-e, de valószínűleg igen (plexes topikban tudnak biztosat mondani).

    Ha mégsem menne, akkor megveszed a droidos appot a végpontra (teljesen jó a droidos kliens).

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák