Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz jézusom #17285 üzenetére

    Mint oly sok minden, ez is felhasználófüggő:
    - fhd lejátszásra egy wines mini PC vagy laptop pentium N-es procival teljesen mókolásmentes (MPC-HC-val szépen visz mindent, tudtommal a hd audio passthrough is megy), a legtöbb embernek mégsem jut eszébe alternatívaként, ha médiaplayert keres,
    - irodai munkára is használható,
    - sokkal jobb win alatt böngészni,
    - a laptopomban (egy optibay keretnek köszönhetően) 2 db natív sata és 1 lan csatlakozó van (+ billentyűzet, touchpad, 4-5 órás akksi, hangszóró, mikrofon) és jogtiszta win10-zel 30 ezer Ft alatt volt - az életben nem cserélném el egy S905-ös mini pécére + 15 ezer Ft-ra. Van 2 db S905-ösöm is, szeretem is őket, de ha nemcsak médiaplayerként való felhasználás a cél, akkor a fasorban sincs ehhez a masinához képest. Talán a droidos játékkonzolként való felhasználás még az, amiben jobb egy windowsos gépnél, de lehet, hogy Bluestacks vagy KOPLAYER használatával ez is megoldható lenne windows alatt is.

    Egy nagyon minimális fogyasztáskülönbözet mellett az általad is említett 4K az egyetlen olyan terület, ahol egyértelmű előnyben van egy S905(X)-es mini PC egy pentium N-es mini pécéhez/laptophoz képest. No meg természetesen az ár.

    Szóval az első sorhoz tudnék visszatérni: abszolút felhasználófüggő, hogy kinek melyik a jobb.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák