Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Az s802h (tronsmart még 2 hét mire megjön).
Volt valami baki benne, kici kínai szólt, hogy az első adagból ne rendeljek ha jót akrok.
Nem tudtam kiszedni belőle mi volt a probléma, de pénteken szólt, hogy ha szeretnék akkor már rendelhetek.
Így rendeltem belőle, ahogy a beelinkből is.
Mennyire érdemes kivárni?
Jó kérdés, az rk32 szerintem karácsonyra fog csak befutni ha befut, és a t széria után ki tudja milyen lesz.
Az amlogicnál legalább pontosan meg van nevezve mi a különbség, szebb a képe, inkább multimédiára van kihegyezve, és ha nincs szükséged a HDMI-n a Dolbyra, (az optikain kijön), akkor veszed az olcsóbbat... -
törölt tag
Ahogy én tudom, ez egy kicsit másképp van. Van néhány típus, amiből van 8 és 16GB -os kivitel és van, amelyiknél a H -s SOC -ot használják. Én azt mondom, hogy egyedileg kell utánanézni a specifikációnak. Attól, hogy valamelyik 16 -os, még nem biztos, hogy H -s. Ugyanez a wifire is igaz, mert Lifeforce tesztjének alanya 8GB -os, mégis AP6330 van benne. Itt a különbség az, hogy ez a modul látja az 5GHz -es hálókat is, de nem párhuzamosan a 2,4 -gyel. Vagyis csak tisztább lehet a csatorna, de a sávszélesség nem növekszik. További különbség lehet, hogy egyes kütyükben "síma" flash a belső tár, másokban eMMC, ami elvileg gyorsabb elérést is tudhat. Azért csak tudhat, mert az eMMC -nek is vannak verziói, de erre vonatkozó asatot eddig sehol sem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Trollok komolyan
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest