- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxxxxxxx
tag
Hello! Tényleg. Nálam is ismerős a jelenség. Valóban nem egy hiba hanem egy nagyon zavaró jelenség. Volt aki garanciába vissza adta a vga kariját emiatt.
Kezdetek óta nyomom ezt a játékot. Emlékszem egy frissítés után lett ilyen.
Erre én is keresetem, de semmit nem találtam. Majd kis idő múlva le is töröltem a picsába. Egyébként vicc az egészbe, hogy AMD logóval indul a játék ha jól emlékszem.
-
xxxxxxxxx
tag
Kíváncsi vagyok AMD oldalon a 4K teljesítmény hogy alakul majd.
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
Malibutomi #14688 üzenetére
Igen! Azért hozzá kell tenni 1080p. Nagyobb felbontásban itt komolyabb különbségek lennének! Érdemes rákeresni, de tisztán látszik. Más játékokban is a felbontás növelésével elfogy a 970 gyorsasága. 1080ő ben viszont über- szuper!
-
xxxxxxxxx
tag
Mi várható az új szériáktól, ti mit vártok... Még tovább nyomják az árakat, még erősebb tápegység kellesz? Még nagyobb kártyák lesznek, micro ITX szinten is várható erősödés. Még jobban elterjednek a hibrid illetve a vízhűtős kártyák. Meghajtó problémák megszűnnek dx12 miatt?
-
xxxxxxxxx
tag
Ezeknél a játékoknál ajánlott gépigénynél azért felvillan a 16GB
-
xxxxxxxxx
tag
Itt már a baj nem kevés.
Nagy fába vágták a fejszét -
xxxxxxxxx
tag
am.. apró tele van 980al
vajon TI-re váltanak?
-
xxxxxxxxx
tag
-
xxxxxxxxx
tag
Ehu ne!
Guru3D Nano review -
xxxxxxxxx
tag
válasz
#85552128 #10167 üzenetére
Nem értek a lovakhoz, de évente löktek ki játékokat egy ilyen injekció patch nem lehet nagy kihíva nekik.
Am BF4be Mantle is van és egyébként is rengetegen játsszák. Rengeteg DLC-vel van és eddig folyamatosan jött a játékhoz, miért ne löknének be egy ilyen patchet. Csak akkor a giiforsz giiitiiksz tulajok belázadnának.Mikor látunk majd Nano-s teljesítményméréseket?
-
xxxxxxxxx
tag
Nem igazán értek hozzá de DX11 nél is le voltak maradva. Így gondolom nincs jártasság a témába. Mhz eket kifele tologatva csak kis felbontáson értek el javulásokat. 4K megfogja enni a 970est memória miatt is DX ről meg nem is beszélve. Már pedig ez lesz a jövő. Az AMD már mikor elkezdet foglalkozni a DX témával.
-
xxxxxxxxx
tag
Ropogós, friss AMD driver [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest