Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
tejeskifly #1989 üzenetére
És most mi is a problémád?
Minek hasonlítanánk össze évekkel ezelőtti dolgokat?
-
válasz
tejeskifly #1962 üzenetére
azért az nagy kérdés, hogy az új DX az eddigiekhez hasonló inkrementális természetű lesz, vagy teljesen más. ha teljesen más, akkor nem szükséges továbbvinniük a jelenlegi fogalmakat, és miután az UAV egy virtuális erőforrás, nem feltétlen kell rá vonatkozó limitációkat sem tartalmaznia. az persze más kérdés, hogy az nV esetében a kevés UAV minden bizonnyal leképezhető valamilyen fizikai erőforrás szűkösségére, és bizonyos shadereket akkor sem fognak szeretni a DX11-es nVidia kártyák, ha a DX12-ben támogatottak lesznek. shit happens.
amúgy ezen szerintem még felesleges filozofálni - nagyon messze vagyunk még a DX12-től. sőt, lehet, hogy nem is az lesz a neve, hanem pl. DirectX One
-
stratova
veterán
válasz
tejeskifly #1962 üzenetére
Erre kíváncsi leszek. Ha egyáltalán nem futnának rajta egyes játékok, az okkal lenne bili-borogató hatással. Pl. egy GTX Titan Black esetében. Ez nem éppen az a kártya, amit egy-két év alatt csak úgy le kellene cserélnie az embernek:
Nekem abszolút szimpatikus GCN fejlettsége (pláne mint hardvert ritkán cserélő ember számára jó ez). De meg kell hagyni, Nvidia is igen ügyesen sakkozott a GT 750/750 Ti megalkotásakor a teljesítmény/fogyasztás mutatóval, amivel a mobil szegmensben elég jó pozícióból indul majd Maxwell. Szóval ennek ellensúlyozásaként vagy ügyes árazást vagy átnevezésen túlmutató energiatakarékosságra vonatkozó fejlődést is várnék AMD-től. Ha ez meglesz, akkor mindkét oldal vevőköre jól járt Maxwellel.
-
norb55
őstag
válasz
tejeskifly #1956 üzenetére
Nvidia biztos a DX-re fog támatkozni. AMD meg nemtudom melyik irányba, ő biztos a mantle felé húzna , mert belefecceltek egy csomó összeget. Érdekes jövőnek fogunk szemtanui lenni.
-
norb55
őstag
válasz
tejeskifly #1954 üzenetére
Nem haragszok, de a Kepler a 6×× seria is.Szerintem müködni fog, de majd Abu elmondja .
-
Gainka
őstag
válasz
tejeskifly #1950 üzenetére
Lehet hogy simán tudnák, de hát akkor ki venné meg az uj video kártyákat.
Ezért szerintem biztos hogy uj vga-kat fognak kiadni az uj dx.hez. De persze én is reménykedem. -
norb55
őstag
válasz
tejeskifly #1947 üzenetére
GTX 7×× seria már támogatni fogja.Mivel nem a VGA a buta, hanem a DX rendszer van elavulva.
viszont a win 8 nem fogja támogatni csak a win 9 . -
válasz
tejeskifly #1548 üzenetére
hogyne ígért volna az AMD (2013. decembert, konkrétan). és megint kezdünk oda kilyukadni, hogy az ígéreteknek a fele bullshit. a stabilitási gondok az egy dolog, arra lehetett számítani. a grafikus teljesítmény növekedésének szinte teljes elmaradása már sokkal kínosabb...
-
WaterWawe
őstag
válasz
Azt ígérték hogy Decemberbe jön a china risinggal, azért halasztották el jogy kijavítsák. Szerinted ezek után az ember azt várná hogy ne működjön rendesen?
-
daveoff
veterán
válasz
Azt ugye tudod, hogy az AMD az utóbbi 1 évben szinte csak beta drivert adott ki!? Nem tudom pontosan mennyi WHQL driver volt pl 2013-ban, de szerintem kb 3, ezek alapján Te várnál másik drivert? Nálam teljesen jól működtek mindig a béta driverek, legtöbb esetben azért beta, mert AMD nem akar várni a WHQL minősítésre, mert mire jóváhagyják, arra lehet hogy lesz egy következő verzió. Az elkövetkező időben a mantle miatt szerintem még sűrűbben, még több bétára kell számítani.
-
Casanova*
veterán
válasz
tejeskifly #1478 üzenetére
steam OS + nvidia. na ez ütős lesz majd...
,,A SteamOS a Valve saját fejlesztésű, ingyenes operációs rendszere, mely a cég aktuális kedvencére, a Linux platformra épül, ,,
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
tejeskifly #1478 üzenetére
Ez nagyon jo...".NVIDIA .[AMD]..f_ck you ! "
- a honap legokosabb bemondasa !
Linuxban mindig a Radeon volt a jobb. A hideg raz ki amikor elindul a Linux (Ubuntu/Fedora) a 780-on ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest