- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Google Home/Nest
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
mcwolf79 #8117 üzenetére
Hat O azt mindketten tudjuk hogy a Ti sokkal erosebb meg alapon is, en arra gondoltam meg ha mast is irtam hogy tobbet zabal a huzott 290X-emnel is
72C-os is remek hutessel akar a 290X-em volt, az mar mas kerdes hogy boven erosebb.
Nem reprezentativ, eleg keves a meghibasodas, Ciripelnek ezek mint az istennyila, G1-ek igen hiresek errol, MSI 6G-rol egyaltalan nem hallottam ilyet, sot annak remek hutese is van, Zotac-nak is jo a hutese.
Valoszinuleg nem egy helyen olvasgatunk, en olyan helyen nezem, ahol napi szinten tucat-javal hordjak el a Ti-ket es ott is keves a hibas kartya, a ciripeles az jellemzobb.A tapot lecsereltem, ebbe mar nem raktam bele a hibas kartyat, uh errol nem tudok nyilatkozni. Ebben lenyegesen kevesebb esellyel fog ciripelni, leven hogy ez Superflower belsos, akik arrol hiresek hogy szantak ra par honapot meg egy kis penzt hogy kikiserletezzek a leginkab CW mentes tapot.
Szoval varom a Classit es meglassuk, mint emlitettem turelmes ember vagyok es azzal is szamolok hogy csak nem volt szerencsem Benne van a kalapban.
Mindezeket leszamitva remek a kartya, eros, gyors, megcsinalja amit akarok es ahogy, kivallo DX11-es kartya, ahogy mar masok is mondtak szoval nem adom fel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Whisky topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged