- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLC programozás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Ne is mond, a múltkor beszélgetés közben az egyik ismerősöm megjegyezte, hogy a komolyabb játékhoz már 100 eurót is el kell költeni egy VGA-ra. Hallottam a hangjából, hogy nem nézi az ilyen embereket normálisnak, így inkább csak annyit mondtam, hogy nem olcsó mulatság a PC.
Elmegyógyintézetbe záratott volna, ha megtudja hogy mennyit költök a PC-re és azt, hogy mire is elég egy 100 eurós kártya. -
Yllgrim
őstag
Ugyanez nalunk, a csapat tobbsege mar csalados, konzoloznak, csaladoznak ilyenek (en meg nem, megha egy korosztaly) es mar minden hetfon megkerdezik menetrendszeruen mit vettem a gepbe... Igaz mostanaban kezd csak kialakulni az elkepzeles. Engem nem zavar, oket sem, de azert mindig jonnek hozzam hogy mutogassak kepeket, jatekokat...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest