Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
deadwing #7003 üzenetére
Azért ragadtam ki, mert egyrészt ezzel játszok a legtöbbet, másrészt a Frostbite az egyik legjobban optimalizált motor. És jól tették, hogy DX11-el mértek, mérjenek majd akkor Low Level API-val(DX12, Vulcan), ha már mindkét oldalon elérhető, úgy lesz fer az összehasonlítás. Én már abban sem hiszek, hogy DX12 alatt jobb lesz az AMD....
schwartz: Igen a 980ti is mehet a levesbe, de ezt a Furyt szívesen kipróbáltam volna a hűtése miatt is, és reménykedtem, hogy tényleg Titan verő lesz, de köszönöm ilyen teljesítménnyel nem kell. És az is beigazolódott, hogy azért van rajta víz, mert baromi meleg lenne anélkül, az orbitális fogyasztás miatt. Majdnem 2x annyit zabál, mint a 980Ti, és gyengébb....LOL
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- RTX 4060TI (Garanciás)
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 3070 Aorus Master 8GB
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- CORSAIR K100 AIR
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest