- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Érdekes. Micsoda kontraszt.
Persze nagyon sok oka lehet, hogy miért ott nyílt meg. De én azért örülnék, ha Magyarországon nyílna ilyen ,vagy akár egy GCP/amazon/azure adatközpont.
Mindenesetre az első ami nekem eszembe jutott, hogy az annyira nincs messze. Abu oda akár önköltségen el is juthat "tanulmányútra". Akár magyarok is dolgozhatnak ott. Ez lehet akár az első lépés is kelet-európai márkaképviselet irányába. Ugye tudjuk, hogy az nvidia marketing-gépezetének erejében benne van az, hogy mindenhová elérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest