- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GeryFlash #43027 üzenetére
Na ja ez nagy kérdés lesz. Bár Intel azért rohadt nagy hal/ lehetőség a TSMC nek. kérdés hosszú távon is az lesz e. DE gondolom olyat odafizettek nekik azért a 6 nm- ért amekkorát kell.
Én nem zárkózom el az Intel VGA-tól ha lehet kapni és normális áron. Szerintem Piacot akarnak, nem nyereséget egyelőre, azt gondolom alá vág mindkét gyártónak. Ha hardveresen leblokkolják a bányászatot akkor lehet esélyük.
persze ezzel az Nvidiát veszélyeztetik, akiket ugye én kedvelek. Ha a zöldek nem tudnak minél előbb komplett ökoszisztémát nyújtani( CPU ) akkor hamar a partszélen találhatják magukat az Amd -Intel egybecsomagjai ellen.
egyelőre azonban úgy néz ki új AMD GPU TSMC által 2022 Q4 ben tud jönni, ami egyben azt is jelentheti hogy Nvidia jól döntött ha idén év végén vagy jövő év elején kidob egy refresht a Samsungnál .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest