Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
TTomax #24138 üzenetére
Meg kell mondjam hasonló véleményen vagyok, mint HSM kolléga.
A tudatos vásárló fogalmába szerintem bele tartozik az, hogy megnézi az ember nem csak azt, hogy mit vesz, hanem azt is hogy kitől.
Én is úgy érzem, hogy így tudok az én kis minimális ráhatásommal élni a piacra. Nem veszek zöld kártyát egészen addig amíg teljesen rá nem vagyok kényszerítve. Értsd: az emiatt bevállalt néha előforduló elfogadható kompromisszumok szintje nem emelkedik a számomra elfogadhatatlan szintre.
(hozzátenném: személy szerint jelenleg az esetek 95%-ában nem érzek semmilyen hátrányt)És teszem mindezt nem amiatt, mert AMD fan vagyok, hanem mert a PC-s játékos piac javát és pozitív jövőbeli fejlődését ez segíti leginkább elő. Ha fordított helyzet lenne a két cég között, akkor a pirosaknak nem adnék egy fityinget sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest