Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
Én nem fikáztam másokat, csak azt bántok meg aki engem is megbánt. És itt az történt.
Mellesleg helyesírással én is bárkit megtudnák bántani. Magyarország több mint a fele nemtud helyessen írni.Én megértem, ha bárki elüt valamit, és nem az lesz a következő hozzászólásom, helyesírás fogalma.
-
mackosajt
addikt
+1
Illetve bocsánat, hogy most felfüggesztem részemről eme nemes eszmecserét, de sajnos valamiből el kell tartani a családomat, és venni új alkatrészeket is néha a gépbe. Hogy ez most AMD, vagy Nvidia, esetleg Intel lesz, azt majd az adott helyzet fogja hozni, hogy mi lesz akkor ár/érték arányban jobb, esetleg számomra szimpatikusabb. Ettől még nem fogom lefikázni a másik oldalt, és el fogom fogadni, hogy szerintük az jó. Nekem majd meg más lesz.
+ tudnék!! és 1 s a helyes
sen!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest