- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
gtamate2 #10500 üzenetére
Ja, azt az Afterburner nem tudja. Én csak annyit csináltam vele, hogy felvétel indít, kis erőforrásigénnyel felvételt elkészít, és annyi. Én nem vagyok nagy videózós, de örömmel fogadtam, hogy AMD oldalon is van lehetőség kis gépigénnyel felvenni a játékot.
Amennyire képben vagyok, a shadowplay legnagyobb okossága is ez volt. Bár AMD oldalon nem tudom, pl. twitch-re hogy lehet streamelni vele, meg hasonlók. De a GPU képessége ott is adott játék mellett h264-et kódolni.
Szerk.: Most nézem, elvileg a Gaming Evolved App, vagy mi a szösz tudja mindezt+Twitch-et. [link] Sosem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Google Pixel topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- E-roller topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest