- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TV antenna és jelerősítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
MiklosSaS #977 üzenetére
Valahogy el kellett indulniuk egy másik úton. Nincs meg a mögöttes tőke sem a saját gyártó kapacitásuk már. Ezek nélkül meg ugye maradt a kompromisszum hogy limitekbe ütközik az egész termékcsalád. Ennek ellenére nagyon sokan veszik. Az intel több mint fél évtizede csiszolgatja ugyan azt, az amd meg egy huszár vágással egyből behozta őket.. Nekik is lesz idejük csiszolni ezt az igen csak jó alapot. Aki meg 5 ghz-et akar 6 maggal az nyúljon a zsebébe .. az intel így gondolkodik, amúgy gratula az eredményedhez!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
MiklosSaS #963 üzenetére
Ez nagyon érdekes gta 5-ben nekem is droppolt a gtx 1080 alaplap bios frissítés után megszűnt a hiba, de volt még játék amiben laggolt/droppolt frissítés előtt csak már nem jut eszembe msi z170-a pro lapban meg 6600k procival. Úgy néz ki ez a 1080-as videókártya háklis néhány alaplapban.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Malibutomi #957 üzenetére
Elvileg olyan ramokat használt a rizsához amik benne sem voltak a kompatibilitási listában és cserébe fps droppok meg ki tudja még mik voltak a jutalma az írások alapján amit olvastam. Na meg az alacsony gpu usage.
-
-
->Raizen<-
veterán
A vega sem éri be majd kevesebbel egy kis hot infó:
info Claymore-tól az Ethereum fórumon:
"Vega is ... hot. In stock it takes about 400-450W in dual, 300-350W in ETH-only mode at about 33MH/s. And it's throttling like hell. It's very good in dual mining mode, but it's too hot."(#933) Interceptor:
Eléggé odarakta az amd a ryzent nézd meg 65k-ból az 1600 játékokban hozza az új 6 magos HEDT procit ami több mint dupla annyiba kerül. Persze az oc tartalék meg stb intel oldalán van. Sztem a threadripper nagyon oda fog verni ennek a méregdrága x299 platformnak.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Interceptor #925 üzenetére
Én is mivel toltam? Felturbózott doom3-al duke nukem foreverrel, az összes codot elővettem... Most doom 2016.. Nosztalgiázás ebben az évben csak... Annyi game kimaradt hogy bőven elég mindenhez a 970.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Interceptor #923 üzenetére
Most is olvasni milyen jelentős hibákat javított asusnál egy update ryzen topicban. Egyre inkább kijelenthető hogy kiforrja magát, és a topic alapján érdemes alaplapot+ ramot vadászni hozzá. Meg tudlak érteni én is nem tudom hány évig maradok a z170+6600k kombón. A videókártya lesz még kérdéses de gtx 1080 után ment vissza a gtx 970 mert mindent visz szépen még mindig meg kellett a pénz. A vega úgy néz ki bukó a 400w fogyasztásával meg a gtx 1080+-10% teljesítményével. Lehet hogy valami volta lesz a nyerő gddr6-al. 370w tdp-s vgat nem veszek még 1x mert befűt télen/nyáron is, a 180w-ot kajáló 1080 még pont ideális egy kisebb lakásba. Borítékolható hogy a volta még tovább megy a kiváló teljesítmény/fogyasztás kombóval, amit a pascallal lefektettek.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Interceptor #920 üzenetére
Igen voltak de a mostani ryzennél is vannak jön is az új stepping. Én nem a processzorban található hibákra gondolok hanem platform szinten az anomáliákra. Ryzennél a topicjában rengeteg cifraságot olvasni, másodjára bootoló gép, ram problémák, bizonyos programok inditásakor merevre fagy a rendszer, fps droppok játékoknál, és még jó pár gyerekbetegség amiket azért jórészt bios update megjavított. Threadripperre váltanék szivesen én is, ha nem lesznek bugok, meg lemegy majd az ára a 16 magosnak, meg lesz olyan jó pár játék ami kihasználja a 32 szálat... ó bilibe lóg a kezem...
-
->Raizen<-
veterán
Igen, a 6600k game-hoz egyelőre elég és egy gtx 1080-at is kihajtott. Adott célra lett vásárolva és még van benne tartalék is 4,7 ghz a stabil vége.
A szarul megírt címekhez jól jön a magas órajel. A kis pentiumot semmiképp nem nevezném gamer procinak tényleg nem sok idő kell és ki fogják rántani alóla a talajt.
-
->Raizen<-
veterán
Ejnye még mindig vársz a csodára hogy a nulldózer cölöpverő edizsión megtáltosodik?
Váltanak erre a nullás pentiumra fentebbről ennek nem látom értelmét, aztán rövidesen néznek majd mint hal a szatyorban hogy a cólóftrutyi 66 miért akad a gépükön 2018-ban. Ingyen se kéne az a herélt processzor.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Televan74 #891 üzenetére
Ne aggódj nekem nem kell, jó látni hogy ölre mennek a gyártók.
Egyre több lesz a dinnyemag ezekben a csodákban, újra lesz értelme a játék vizeknek meg fellendülnek a 2 kilós monstrum hűtők eladásai. Játékok alatt meg jó ha 3-4 mag lesz leterhelve a többi malmozni fog.
-
->Raizen<-
veterán
Azintel lemossa az amd-t az új platformjával 10 maggal 4,7 ghz-en.
[link]
-
->Raizen<-
veterán
Gyertek Rízsszem használók tesztelni! Kinek hogy futnak az általam használt programok/játékok?
-
->Raizen<-
veterán
Rakok már ide egy tuningos eredményt. A proci 1,345v-on járt 4,7 ghz-en a ballistic ramok 2600 mhz-en 1,2v mellett. Nem sok kellene hogy ráduplázzak az fx 8320 r9 290-es eredményemre ami 4,4 ghz-en hozott 24 ezret. A 3dmark 2001-es eredményem is új egyéni rekord, program buhera nélkül túl van a 100 000 ponton.
Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest