Hirdetés
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag

-
Mahrenburg
őstag
Egy másik topikban felmerült, hogy ebben a topikban kevés szó esik a VIA-CPU-król. Hogy enyhüljön az emiatt érzett jogos felháborodás, megemlítem:
VIA-CPU
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Intel? Az nem valami ázsiai telefontársaság

-
Mahrenburg
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
VIA Zhaoxin KX-7000?
-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
DonSasss (#886) - Hát igen, örök igazság, hogy ha minőséget akarunk, akkor magunknak kell megcsinálnunk... Lassan itt az ideje, hogy újraindítsuk a processzorgyárunkat Szibériában...

Rupsz (#887) - Az, hogy mikor tűnt el a VIA, az már csak a történészeknek (vagy inkább a régészeknek) fontos, nekünk csak az számít, hogy mikor tér végre vissza...

Örültem annak, hogy az AMD forrasztja a Ryzent, remélem a Raven is ilyen lesz...
Bár mire megjelenik...

-
Mahrenburg
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Persze a VIA-sokat most is kirekesztették, pedig azt hittem, hogy a topic címében a "vs" a "VIA System"-et jelenti...

-
Mahrenburg
őstag
Köszönöm!
Az idézett mondat még azt sem jelenti, hogy "az alsó szintet fejezik be", úgy fogalmaz, hogy a "a vállalat bizonyos mértékben ki szeretné vonni magát a belépőszintű PC-k piacáról", s "közép és csúcskategóriára helyeznék a hangsúlyt". Ha sikerül a Zen-architektúrás CPU-k/APU-k teljesítmény/fogyasztás arányát jól eltalálniuk, akkor könnyen lefelé skálázhatják...
Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- i5-10600 KF 4.1 GHz, 12 MB Cache LGA 1200
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi