-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
-
Mahrenburg
őstag
Egy másik topikban felmerült, hogy ebben a topikban kevés szó esik a VIA-CPU-król. Hogy enyhüljön az emiatt érzett jogos felháborodás, megemlítem:
VIA-CPU
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Petykemano #1315 üzenetére
Intel? Az nem valami ázsiai telefontársaság
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Petykemano #1313 üzenetére
VIA Zhaoxin KX-7000?
-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS #886 üzenetére
DonSasss (#886) - Hát igen, örök igazság, hogy ha minőséget akarunk, akkor magunknak kell megcsinálnunk... Lassan itt az ideje, hogy újraindítsuk a processzorgyárunkat Szibériában...
Rupsz (#887) - Az, hogy mikor tűnt el a VIA, az már csak a történészeknek (vagy inkább a régészeknek) fontos, nekünk csak az számít, hogy mikor tér végre vissza...
Örültem annak, hogy az AMD forrasztja a Ryzent, remélem a Raven is ilyen lesz...
Bár mire megjelenik...
-
Mahrenburg
őstag
válasz
norbert1998 #465 üzenetére
Persze a VIA-sokat most is kirekesztették, pedig azt hittem, hogy a topic címében a "vs" a "VIA System"-et jelenti...
-
Mahrenburg
őstag
Köszönöm!
Az idézett mondat még azt sem jelenti, hogy "az alsó szintet fejezik be", úgy fogalmaz, hogy a "a vállalat bizonyos mértékben ki szeretné vonni magát a belépőszintű PC-k piacáról", s "közép és csúcskategóriára helyeznék a hangsúlyt". Ha sikerül a Zen-architektúrás CPU-k/APU-k teljesítmény/fogyasztás arányát jól eltalálniuk, akkor könnyen lefelé skálázhatják...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest