-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
_Horka_
aktív tag
válasz
Malibutomi #957 üzenetére
@MiklosSaS
+1
, azt leszámítva, amit már írtam. Kiadáskor valóban bughalmaz volt. Már régóta nem az. Azt ismét kiemelném, amibe belefutottál, az egy egyedi probléma volt, nem a platform egészét általánosságban érintő bug.
Hmmm... lehet igazad van. Nem tudom, hogy a WiFi-s C6H volt-e neki, vagy a sima. Előbbire valóban "késésben" vannak a BIOS-ok... (szégyen az ASUS-ra nézve...)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Ugyan ugy jött biis frissités mint a simához. Csak két-három nappal később.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Elvileg olyan ramokat használt a rizsához amik benne sem voltak a kompatibilitási listában és cserébe fps droppok meg ki tudja még mik voltak a jutalma az írások alapján amit olvastam. Na meg az alacsony gpu usage.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged