-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
És érdemes lehet megvárni? Vagy esetleg csökkennének a 4850-ek árai? A fogyasztáscsökkenésen kívül lenne előnye? Vagy esetleg a dx11-nek vannak hátrányai is (vagy mikről szól itt éppen a téma?)?
Gondolkodom azon, hogy most venni egy használt egyszerűbb karit az 1280as felbontáshoz, és csak később, ha jóól lementek az árak, megjelent a konkurencia, stb váltani ati 5000re.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
Én viszont lehet cserélek monitort is idővel (ileltve szinte biztos), de ~1600* felbontás elég, így én valami 4850 körüli karit keresek +dx11 - fogyasztás ~30k-ért, de azt hiszem még ez is idébb van. Mennyire, talán fél év, vagy több?
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
Sziasztok, van már arról infó, hogy melyik kártya lesz az 5**0-es szériában a mostani 4850-nek megfeleltethető tudásban? Árra tipp esetleg?
Vagy egyáltalán, milyen modellek (típusok) lesznek az új szériában?
Eddig egy ilyet láttam:
"a Radeon HD 5750, amely 149 dollárba fog kerülni, az 1 GB fedélzeti memóriával ellátott Radeon HD 4870-est fogja nyugdíjba küldeni."[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Autós topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Micro Four Thirds
- Asztalos klub
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...